Hovenier

40 uur

Wat houdt het vak in?

Als hovenier bij Kous Hoveniers werk je zowel in onderhoud als in de aanleg. In het onderhoud ben je de spil in het beleven van tuingeluk bij onze klanten. Jij geniet van een strakke tuin, het verzorgen van planten en hebt oog voor detail. Je bent het aanspreekpunt voor de klant om zijn/haar tuingeluk door te vertalen in regelmatig tuinonderhoud. Je vertelt graag wat de tuin nodig heeft en deelt je vakkennis met de klant. Als vakman zorg je voor tijdig snoeien, bemesten en hou je de tuin in optimale conditie. Ook ondersteun je bij het instellen van beregening, verlichting, robotmaaier en zorg je dat de bestrating er weer netjes bij ligt.

Hovenier bij Kous 

In de aanleg van tuinen werk je in teams van 2 of 3 collega’s en ga je met je team op pad. Je bent verantwoordelijk voor de complete aanleg van de tuinen en daarbij voer je alle voorkomende werkzaamheden zelf uit. Jij zorgt ervoor dat tuinen gemaakt worden met hoge kwaliteit en jij neemt de klanten mee in de reis naar hun tuingeluk tijdens de gehele aanleg.

Vakinhoudelijk

Als hovenier bij Kous Hoveniers werk je zowel in het onderhoud als in de aanleg. In het onderhoud zorg jij dat klanten hun tuingeluk ervaren. Jij geniet van een strakke tuin, het verzorgen van planten en hebt oog voor detail. Je bent het aanspreekpunt voor de klant om zijn/haar tuingeluk door te vertalen in regelmatig tuinonderhoud. Je vertelt graag wat de tuin nodig heeft en deelt je vakkennis met de klant. Als vakman zorg je voor tijdig snoeien, bemesten en hou je de tuin in optimale conditie. Ook ondersteun je bij het instellen van beregening, verlichting, robotmaaier en zorg je dat de bestrating er weer netjes bij ligt.

Werknemer

Interesse in deze vacacture?

Geen bestand gekozen

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons