Informatie aanvragen

Uw hovenier in Blaricum. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Blaricum, Bussum, Hilversum en de rest van Nederland.

Met enige regelmaat ziet u in Blaricum tuinmannen en hoveniers aan het werk. Ze snoeien bomen, knippen struiken of ontwikkelen een nieuw ontwerp. Misschien overweegt u zelf een helpende, groene hand in te schakelen. Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers biedt u in Blaricum verschillende, relevante diensten aan, waaronder: tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg. Schakel ons vandaag nog in!

Tuinontwerp in Blaricum

Soms komt het voor dat u in Blaricum aan een nieuw tuinontwerp toe bent. U bent net verhuisd of u wilt gewoon iets nieuws. De tuinarchitecten van Kous Hoveniers weten precies hoe zij uw tuin in Blaricum het beste kunnen vormgeven. In samenspraak met u ontwikkelen zij een mooi plan, die vervolgens uitgevoerd kan worden. Globaal gezien gaan onze tuinarchitecten hierbij als volgt aan het werk: Onze tuinarchitect komt in Blaricum de situatie bekijken. Samen met onze architect gaat u brainstormen over het ontwerp. De architect maakt een ontwerp, meestal met een 3D-visualisatie. Onze hovenier/tuinman gaat in Blaricum met uw tuin aan de slag.

Tuinaanleg in Blaricum

Er ligt een goed doordacht tuinontwerp op tafel. Deze wilt u natuurlijk snel werkelijkheid laten worden. Voor de tuinaanleg schakelt u daarom het liefst een hovenier of tuinman in Blaricum in. Deze vakspecialist doet er namelijk alles aan om aan uw ideaalbeeld te voldoen. Hierbij vormen zorg en nauwkeurigheid belangrijke kernwoorden. Zo worden de buren netjes op de hoogte gesteld. Nog voordat onze hoveniers met uw tuinaanleg in Blaricum gaan beginnen. Wel zo netjes.

Tuinonderhoud in Blaricum

Iedere tuin - ongeacht het ontwerp - heeft de nodige verzorging nodig. Anders gaan planten verwilderen en krijgt onkruid de overhand. Om dat te voorkomen kunt u in Blaricum voor het tuinonderhoud hoveniersbedrijf Kous Hoveniers inschakelen. Dit kan eenmalig, maar in veel gevallen wordt er voor periodiek onderhoud een abonnement afgesloten. U hoeft dan niet meer om te kijken naar: gazon, plantontwikkeling, lijnvorming en boomverzorging.

Nu in Blaricum een hovenier inschakelen?

Druk, druk en nog eens druk. De meeste gezinnen moeten ontzettend veel ballen in de lucht houden: gezin, werk, sociale contacten. Dan schiet het onderhoud van de tuin er wel eens bij in. Of u kiest bewust voor een professional, omdat het u aan kennis ontbreekt. Wat de reden ook is: hoveniersbedrijf Kous Hoveniers staat graag in Blaricum voor u klaar. Bel gerust naar 0342 47 4465 of vul hieronder het contactformulier in. Wat kan onze hovenier of tuinman voor uw tuin in Blaricum betekenen?

Zoekt u toch een hovenier buiten Blaricum?

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

Royale sfeertuin Soest

Royale tuin met uitgestrekte waterpartij in Soest