Op zoek naar een hovenier uit Utrecht die van uw tuin een droomplaatje weet te maken? Dat kunt u aan de specialisten van Kous Hoveniers wel overlaten. Ons jonge, creatieve team van originele hoveniers wordt aangestuurd door oprichter Aart Kous, sinds jaar en dag een begrip in Nederland op het gebied van tuinarchitectuur en -realisatie. Zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw particuliere of bedrijfstuin is voor ons gesneden koek, maar ook iedere keer weer een uitdaging. Want bij ons is iedere tuin uniek! Wilt u weten hoe wij van uw tuin een ware blikvanger kunnen maken? Bel ons dan gerust eens op 0342 474 465. Wij denken met alle plezier met u mee!

Hoveniersbedrijf uit Utrecht

Bij ons hoveniersbedrijf dat onder meer in Utrecht actief is, werken ondertussen ongeveer twintig gespecialiseerde hoveniers. Waar de één het liefst de hele dag met de handen in de grond zit, is de ander meer van het tekenwerk en het bedenken van originele ideeën voor de indeling. Voor de realisatie van uw droomtuin kunnen we beschikken over de meest professionele apparatuur uit ons indrukwekkende machinepark. Zo kunnen onze hoveniers overal in Utrecht en omstreken de prachtigste tuinen realiseren.

Het ontwerpen van uw droomtuin

Een nieuwe tuin begint natuurlijk bij het maken van een ontwerp door een ervaren hovenier uit Utrecht of omgeving. Immers: iedere tuin is anders. Anders als het gaat om lichtinval, om ruimte en bovenal draait het om uw persoonlijke smaak. Belangrijk is dat alles wordt uitgemeten en op papier wordt gezet. Vervolgens maken onze technische hoveniers uit de regio Utrecht een 3D-schets, zodat u een nauwkeurig beeld krijgt van hoe uw tuin er straks uit kan komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent - ook al moeten we het ontwerp daarvoor tientallen keren aanpassen - gaan we aan de slag met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg in Utrecht

Er zijn diverse redenen om de aanleg van uw nieuwe tuin over te laten aan een van onze ervaren hoveniers uit Utrecht en omstreken. In de eerste plaats weten wij wat het is om een tuin aan te leggen en kunnen we daardoor systematisch en snel werken. Daarnaast kunnen we vaak relatief goedkoop materiaal inkopen en beschikken we over alle benodigde machines. Wanneer u deze zou moeten huren kost u dit een hoop extra geld. Al met al is het inschakelen van een hovenier uit Utrecht de investering gewoon meer dan waard. U krijgt een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Ook voor onderhoud

Om dit laatste voor elkaar te krijgen is het echter wel van belang dat uw tuin goed onderhouden wordt. Afhankelijk van hoeveel tijd en zin u heeft kunt u dit mogelijk zelf doen. U kunt het onderhoud echter ook overlaten aan ons hoveniersbedrijf uit de regio Utrecht. Zo weet u in ieder geval zeker dat uw planten een optimale ontwikkeling doormaken. In overleg kunnen we u natuurlijk ook bijvoorbeeld alleen het grotere onderhoud eens in de zoveel tijd uit handen nemen.

Tuinman utrecht

Voor een tuinman in de regio Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres! Onze hoveniers werken met plezier aan uw tuin, zodat u straks optimaal kunt genieten van het buitenleven. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen voor uw tuin worden waargemaakt, waardoor kwaliteit bij onze tuinman in Utrecht hoog in het vaandel staat. Dit is dan ook te waarborgen door het VHG garantiecertificaat dat u krijgt bij oplevering van uw tuin. Dit certificaat toont aan dat u verzekerd bent van goede producten en diensten van onze hovenier in regio Utrecht. U kunt bij Kous Hoveniers rekenen op een vakkundige aanleg of renovatie van de tuin, deskundig advies en onderhoudsvriendelijke tuin. Onze tuinman in de regio Utrecht komt graag met u in contact!

Hulp nodig? Bel gauw onze hoveniers in Utrecht e.o.!

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kunt u een helpende hand gebruiken bij het ontwerp, de realisatie en/of het onderhoud van uw particuliere of bedrijfstuin? Bel dan vrijblijvend naar 0342 474 465 of stuur een e-mail naar info@koushoveniers.nl. Hoe kunnen onze hoveniers uw tuin in Utrecht verfraaien?

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons