Bent u op zoek naar een hovenier uit Nijkerk en omgeving die u zowel kan helpen bij het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin? Doe dan een beroep op de vakmensen van Kous Hoveniers! Stuk voor stuk specialisten die van uw tuin een kunstwerkje maken om trots op te zijn. Onze hoveniers uit Nijkerk zorgen ervoor dat u voortaan niet meer uit uw eigen tuin weg te slaan bent, of het zonnetje nu schijnt of niet. Wij laten uw droom in vervulling gaan en ontwerpen en realiseren voor u precies de tuin zoals u deze al die jaren al in gedachten hebt gehad. Neem dus gauw contact op met ons hoveniersbedrijf nabij Nijkerk!

Neem contact op met ons hoveniersbedrijf nabij Nijkerk

U kunt ons telefonisch bereiken via 0342 474 465. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Doet u dit naar info@koushoveniers.nl. Onze hoveniers gaan graag bij u in Nijkerk aan de slag om ook uw tuin om te toveren tot een klein paradijs!

Van ontwerp tot onderhoud

Onze hoveniers uit Nijkerk en omstreken hebben elk hun specialisme. Zo is de een gespecialiseerd in de aanleg nieuwe tuinen, terwijl de ander het liefst het onderhoud voor zijn rekening neemt. Eigenaar Aart Kous heeft zich bovendien ontwikkeld tot vooraanstaand tuinarchitect. Op deze manier kan ons hoveniersbedrijf, op een kwartiertje rijden van Nijkerk, u van A tot Z helpen bij de realisatie van uw tuin.

Tuinontwerp in Nijkerk

Iedere tuin begint natuurlijk bij een ontwerp. Wellicht heeft u het al precies in uw hoofd, maar mogelijk heeft u ook nog geen flauw idee en laat u zich graag inspireren door onze voorbeelden. Onze tuinarchitect brengt samen met u in beeld hoe uw nieuwe tuin er straks moet komen uit te zien. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw persoonlijke wensen, maar ook met praktische overwegingen als: waar heeft u het meeste zon? Een schets volgt en indien u dit wenst kunnen we zelfs een levensechte 3D-visualisatie voor u maken.

Tuinaanleg in Nijkerk

Wanneer het ontwerp door u goedgekeurd is, kunnen onze hoveniers bij u in Nijkerk aan de slag met de aanleg van uw nieuwe tuin. We verzorgen het straatwerk, zorgen voor de beplanting zoals u dit wenst, plaatsen schuttingen en eventueel ander houtwerk (wat dacht u van een mooie overkapping?) en leggen bijvoorbeeld ook het kunstgras aan, als u dit wilt. 

Tuinonderhoud in Nijkerk

Wat mooi is, moet vervolgens natuurlijk ook mooi blijven. Vandaar dat het belangrijk is om uw tuin goed te onderhouden. Grotendeels kunt u dit zelf doen, maar wanneer hier niet uw passie ligt kunt u het ook aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor zowel het groot als het klein onderhoud. Dus van het snoeien van uw bomen tot het bemesten van uw gazon: de hoveniers van Kous Hoveniers nabij Nijkerk weten precies wat uw tuin op welk moment nodig heeft.

Tuinman Nijkerk

Wilt u de klus liever overlaten aan een tuinman in Nijkerk? Kous Hoveniers heeft de beste vakmannen in dienst die uw wens in vervulling kunnen laten gaan. U wilt uw tuin er als een echt buitenparadijs bij hebben liggen, dit snappen wij maar al te goed. Om deze reden raden wij aan om een tuinman in te schakelen, zodat u snel kunt genieten van uw droomtuin! Graag komen we eerst met u in contact om uw wensen te bespreken, zodat we hier de juiste tuinmannen voor in kunnen zetten. Onze kracht is dat iedere tuinman een eigen specialisme heeft, hierdoor wordt er gericht aan uw tuin gewerkt en bent u verzekerd van de juiste onderdelen. Wanneer u een tuinman uit Nijkerk inschakelt wordt er niet alleen aan uw tuin gewerkt, ook willen we er graag voor u zijn met een passend advies. Hierbij nemen we ook een stukje onderhoud mee, zodat uw tuin de kwaliteit behoudt!

Maak een afspraak met uw hovenier in Nijkerk

Ook hulp inschakelen voor het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin? U kunt ons bereiken via 0342 474 465 of info@koushoveniers.nl. Bij onze hoveniers uit Nijkerk en omgeving (Nijkerkerveen, Hoevelaken, Holkerveen, Dreidorp, Appel) is uw tuin in goede handen!

Toch hulp nodig buiten de regio Nijkerk?

Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons