Altijd genieten

Met alleen tuinaanleg bent u er niet. De onderhoudsteams van Kous Hoveniers letten op de kleinste details bij het onderhoud van uw tuin.

Behouden van het tuinontwerp

Een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud is dat het oorspronkelijke tuinontwerp juist in stand gehouden wordt. De lijnvorming mag niet vergroeien of verdwijnen en de hagen en het gazon moeten strak gehouden worden. Tuinen ontwikkelen zich pas goed bij professioneel tuinonderhoud door een goede tuinman.

Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en geeft u veel buitenplezier.

Professioneel tuinonderhoud

Tijdens het periodieke tuinonderhoud letten we op tal van zaken: houdt het gazon zijn juiste structuur, ontwikkelen de planten zich goed en zijn ze goed? Vragen ze om extra meststoffen of bodemverbetering? Met professioneel tuinonderhoud garanderen wij jarenlang tuinplezier.

Ook professionele snoei is van groot belang om de beplantingen in goede conditie te houden.

Nu doen wij het tuinonderhoud niet alleen maar bij particulieren maar zijn wij er ook voor de VVE“s.

Kennis van bodem en bemesten

De grondhuishouding en bodemtoestand is erg belangrijk voor een tuin. Planten hebben verschillende wensen qua bodemvereisten en grondtoestand. Bij het tuinonderhoud letten de hoveniers van Kous erop dat de juiste plantgroepen de juiste bijpassende behandeling krijgen qua meststoffen. Ook de bemesting van een gazon is een kunst apart.

Met een goed mestbeleid staat of valt het welzijn van uw tuin. Onze hoveniers weten de verschillende meststoffen goed toe te passen op de juiste plek en op het juiste tijdstip.

Aart

Wilt u meer weten over tuinonderhoud?

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons