Informatie aanvragen

Uw hovenier in Eemnes. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Eemnes, Het gooi en de rest van Nederland.

U heeft de knoop doorgehakt: het is tijd om de tuin een make-over te geven. Heeft u al helemaal bedacht hoe het eruit moet zien of heeft u behoefte aan advies? Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin in Eemnes. Maak vandaag nog een afspraak om te zien wat Kous Hoveniers voor u kan betekenen.

Tuinontwerp

Voordat uw tuin aangelegd wordt zullen wij, in samenspraak met u, een unieke tuin ontwerpen. Als hoveniersbedrijf nabij Eemnes zijn wij gepassioneerd in het ontwerpen van uw tuin. Deze ontwerpen categoriseren wij in een drietal thema’s; tijdloos, levendig en klassiek.

Tuinaanleg

Wanneer u een akkoord heeft gegeven op ons tuinontwerp, zullen wij in Eemnes aan de slag gaan met het aanleggen van de tuin. Uw tuin zal een mooie mix zijn van de juiste beplanting, voldoende leefruimte, mooie terrassen en strakke bestrating. Al deze taken voeren we in Eemnes met nauwkeurigheid uit. De hoveniers van ons hoveniersbedrijf zijn echte vakmannen! En dat ziet u terug.

Tuinonderhoud

Naast het aanleggen van tuinen in Eemnes, verzorgen wij ook tuinonderhoud. Of uw tuin door ons is aangelegd of niet, onze hoveniers komen graag naar Eemnes om uw tuin professioneel te onderhouden. Tijdens ons tuinonderhoud kijken de hoveniers naar verschillende aspecten, denk bijvoorbeeld aan de lijnvorming of bodemverbetering van uw tuin. Tijdens het tuinonderhoud in Eemnes wordt op de kleinste details gelet.

Tuinman Eemnes

Bent u op zoek naar een tuinman in Eemnes? Wij bieden u een totaal dienstenpakket aan. Ons professionele team ontwikkelt en onderhoudt diverse tuinen in Eemnes, van groot tot klein. Wilt u weer opnieuw genieten van uw tuin in Eemnes? Dan ontzorgen wij u graag.

Doe ook een beroep op onze hoveniers uit Eemnes e.o.

Schakel ons vandaag nog in voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze vakmannen maken van uw tuin een ware droomtuin. U kunt contact opnemen met ons hoveniersbedrijf uit de regio Eemnes om uw wensen te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 0342 474 456 of u kunt ons mailen via info@koushoveniers.nl. Bent u klaar om uw tuin in Eemnes een make-over te geven?

Royale sfeertuin Soest

Royale tuin met uitgestrekte waterpartij in Soest