Hoveniersbedrijf in Lunteren

Het betoverende Lunteren, waar Kous Hoveniers uw tuin omtovert tot een waar kunstwerk van Moeder Natuur. Of het nu gaat om een adembenemende voor- of achtertuin, een weelderige bedrijfstuin of een groendak vol leven - onze hoveniers zijn de kunstenaars die het ontwerpen, creëren en onderhouden! Laat u inspireren door de mogelijkheden en bel ons vandaag nog op 0342 474 465 om uw dromen werkelijkheid te maken. Geheel vrijblijvend, want uw tuin verdient de allerbeste zorg!

Uw hovenier in Lunteren

Bij Kous Hoveniers, gevestigd in de buurt van Lunteren, werd meer dan 25 jaar geleden het zaadje van perfectie geplant door Aart Kous. Uitgegroeid tot een betoverend team van twintig specialisten, staat ons hoveniersbedrijf klaar om uw tuindromen waar te maken. Terwijl sommigen hun creatieve kracht ontketenen achter de tekentafel, laten anderen zich liever verleiden door de aanleg en het onderhoud van prachtige tuinen. Ons moderne machinepark biedt alle benodigde gereedschappen voor een topresultaat in Lunteren en omstreken!

Tuinontwerp Lunteren

Een tuin ontstaat uit een ontwerp, waarbij uw wensen als uitgangspunt dienen. Onze ervaren hoveniers in Lunteren houden rekening met uw ideeën en voorbeelden en voegen daar hun magische touch aan toe. Ze kennen de dans van de elementen en laten het zonlicht perfect samenspelen met uw tuin. We kunnen zelfs een adembenemende 3D-visualisatie creëren, zodat u een voorproefje krijgt van het paradijs dat op u wacht. Kous Hoveniers is uw betrouwbare tuinontwerper in Lunteren!

Tuinaanleg

Als het ontwerp uw hart heeft gestolen, komen we in actie om uw droomtuin tot leven te wekken. Geen enkel element wordt aan het toeval overgelaten, alles is doordacht en met liefde aangelegd. Een tuin van Kous Hoveniers is niet alleen mooi, maar ook duurzaam, zodat de schoonheid blijft bloeien. Uw tuin wordt als een magneet die u aantrekt naar een prachtig terras, waar genieten vanzelfsprekend is!

Tuinonderhoud

Onderhoud is de sleutel om uw tuin in volle glorie te laten stralen. U kunt het deels zelf doen, maar voor een professionele touch staan onze hoveniers uit Lunteren klaar. Ze bewaken de lijnen van uw tuin en zorgen ervoor dat het altijd een lust voor het oog blijft. Met een scherp oog voor de ontwikkeling van uw beplanting, lossen we eventuele groene uitdagingen tijdig op.

Schakel ons in als hovenier in Lunteren

Dus aarzel niet en roep de hulp in van onze betoverende hoveniers uit Lunteren en omstreken! Neem vandaag nog contact op met ons magische hoveniersbedrijf via telefoonnummer 0342 474 465 of e-mail: info@koushoveniers.nl. Laat ons samen uw tuin omtoveren tot een waar Natuurkunstwerk!

 

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons