Onderhoudsvrije bestratingen

Het is een veelvoorkomende ergernis: mosgroei en onkruidgroei in de voegen van uw bestrating. Bij toepassing van voegmortel is periodieke onkruidbestrijding verleden tijd. U hoeft niet meer arbeidsintensief aan de slag met een onkruidbrander, heet water,  krabber of borstel. Bovendien bent u milieubewust bezig, want u zegt het tijdperk van de schadelijke onkruidverdelgers vaarwel en u kunt ook andere chemische middelen, zoals azijn en chloor in de kast laten staan.

Een goede uitstraling

U heeft het hele jaar door geen onkruid en voegmortel geeft een luxe uitstraling aan uw bestrating, wat het aanzicht op uw woning aanzienlijk verbetert. Bijkomend voordeel: bij hevige regenval heeft u veel minder last van opspattend vuil tegen uw gevel, auto en tuinmeubilair.  Het toepassen van voegmortel is een vakkundig karwei waarin wij zijn gespecialiseerd. Wij brengen voegmortel veilig, deskundig en vakkundig voor u aan, mét garantie. Zo heeft u het beste resultaat. Voegmortel is gericht op gemak en tijdswinst, u kunt jaren genieten van onkruidvrije bestrating. Dat betekent meer vrije tijd met iedereen die belangrijk voor u is. Heerlijk toch?

Kies bewust 

Ook de keuze van het bestratingsmateriaal is belangrijk. Terrassen van keramische buitentegels vergen veel minder onderhoud dan betontegels. Gebakken klinkers zijn duurzamer dan betonklinkers etc. Wij adviseren u graag.

Aart

Wilt u meer weten over onkruidbestrijding?

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons