Hovenier Soest

In gedachten ziet u het al helemaal voor zich: met oog voor detail gaat een hovenier - of: tuinman - met uw tuin in Soest aan de slag. Een prachtig pad wordt aangelegd. Uw bomen netjes bijgesnoeid. Het onkruid tot de wortel verwijderd. Of u nu in Soest kiest voor tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud: het hoveniersbedrijf van Kous Hoveniers laat uw wens graag in vervulling gaan. Schakel daarom Kous Hoveniers vandaag nog in! Bel direct voor een afspraak en wij zijn graag uw hovenier in Soest.

Tuinontwerp

Is uw tuin aan een make-over toe, maar heeft u zelf geen inzicht in hoe u deze mooi kunt vormgeven? Geen probleem! De tuinarchitecten van Kous Hoveniers gaan graag voor u in Soest met een tuinontwerp aan de slag. Samen met u werken zij aan een mooi plan. Dit gaat volgens het volgende stappenplan: Onze tuinarchitect komt bij u in Soest om de situatie te bekijken. Onze tuinarchitect gaat met u brainstormen over het gewenste ontwerp. Onze tuinarchitect maakt een tuinontwerp, eventueel met 3D-visualisatie. Ons hoveniersbedrijf gaat in Soest met uw tuinaanleg aan de slag.

Tuinaanleg in Soest

Na veel wikken en wegen ligt er een goed doordacht ontwerp op tafel. Nu is het aan onze hoveniers nabij Soest de taak om de tuin van uw dromen aan te leggen. Dit doen zij met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Dit begint al voordat zij met hun werkzaamheden starten. De buren worden namelijk netjes op de hoogte gesteld. Pas daarna gaan wij in Soest met uw tuinaanleg aan de slag. Binnen dit onderdeel kunnen de tuinmannen van Kous Hoveniers de volgende taken voor u in Soest uitvoeren: Houtwerk; Straatwerk; Beplanting; Kunstgras.

Tuinonderhoud

Om lang van uw tuinontwerp te kunnen genieten, heeft deze onderhoud nodig. Ook op dit punt staan de specialisten van Kous Hoveniers graag voor u klaar. Tijdens het periodieke tuinonderhoud in Soest kijken onze hoveniers naar verschillende zaken. Waaronder: de structuur van het gazon, plantontwikkeling en lijnvorming. Daarnaast richten wij ons ook op: Boomverzorging; Sproei-installaties.

Tuinman Soest

Tuinman in Soest gezocht? Onze vakmannen van Kous Hoveniers maken uw tuin volledig naar wens. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe uw tuin in Soest gevormd kan worden tot een prachtig buitenparadijs. De tuinmannen van Kous Hoveniers adviseren u graag met hun groene kijk op het buitenleven. Laat u daarom volledig ontzorgen, zodat u snel kunt genieten van uw tuin in Soest.

Voor alle tuinwerkzaamheden kunt u terecht bij Kous Hoveniers, uw hovenier in Soest. Onze vakkundige hoveniers staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Bel ons vandaag nog op  0342 474 465 voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons