Hovenier uit Barnveld e.o.

Zoekt u een hovenier in Barneveld? Van tuinotwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Bel dan gauw Kous Hoveniers! Want vanuit Voorthuizen zijn de vakmensen van ons hoveniersbedrijf zo bij u in Barneveld. Maar het feit dat we bij u in de buurt gevestigd zijn is natuurlijk niet dé reden om te kiezen voor ons. Want kiest u voor Kous Hoveniers, dan kiest u voor liefst twintig vakmannen, onder leiding van een tuinarchitect met een bulk aan ervaring. Aart Kous zit namelijk al meer dan 25 jaar in het vak en wendt zijn ervaring graag aan om samen met zijn team van uw tuin een succesverhaal te maken! Neem dus gauw contact op voor het maken van een afspraak om kennis te maken.

Hét hoveniersbedrijf van de regio Barneveld

Vraag eens aan de mensen om u heen of zij een hoveniersbedrijf in Barneveld kennen en het gros zal met de naam Kous Hoveniers op de proppen komen. Niet zo vreemd, want wij hebben ons in de afgelopen decennia weten te ontwikkelen tot toonaangevende speler in deze regio. Niet alleen als het gaat om het ontwerpen van tuinen, maar tevens op het vlak van tuinaanleg en onderhoud in Barneveld en omgeving. Doordat wij het totale plaatje kunnen bieden schakelen we snel en kunnen we u de totstandkoming van uw nieuwe tuin volledig uit handen nemen. Althans: we hebben natuurlijk wel uw ideeën nodig om tot de tuin te komen die u voor ogen heeft!

Een duurzame tuin in Bloemendal?

Bent u van plan om in de toekomst te wonen in Bloemendal en wilt u bijdragen aan de biodiversiteit en een groene leefomgeving? Dan kunnen wij, Kous Hoveniers, u van dienst zijn bij het aanleggen van een tuin vol biodiversiteit. Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om leef- en voedselgebieden te creëren voor verschillende diersoorten en om de ontwikkeling van biodiversiteit en duurzaamheid te bevorderen. Met onze expertise en ervaring kunnen we samen met u een unieke tuin ontwerpen die voldoet aan uw wensen en bijdraagt aan een groenere wereld.

Een hoveniersbedrijf in Barneveld voor het complete plaatje

Dat wij dit allemaal mogelijk kunnen maken komt doordat er bij ons uitsluitend specialisten werken. Juist daardoor zijn we zo allround. Onze hoveniers in Barneveld zijn óf gespecialiseerd in de aanleg van tuinen óf in het onderhoud daarvan. En ook daarbinnen heeft elk van onze twintig hoveniers weer zijn eigen specialisme. En dan is er dus nog tuinarchitect Aart Kous, verantwoordelijk voor het ontwerp van uw nieuwe tuin in Barneveld.

Tuinontwerp

Het ontwerp van uw nieuwe tuin begint natuurlijk bij een idee. En daarmee begint het tuinontwerp bij u. Want hoewel wij de vakkennis in huis hebben, speelt uw eigen smaak een belangrijke rol. We bespreken dus uitvoerig uw persoonlijke wensen en verwerken deze in een schets. Daarbij werken we in de basis met drie uiteenlopende stijlen: tijdloos lijnenspel, levendig samenspel en klassiek tonenspel. Aart vertelt u hierover graag de details.

Tuinaanleg

Wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd, is het tijd om aan de slag te gaan met het daadwerkelijk realiseren van de tuin. Denk hierbij niet alleen aan beplanting en bestrating, maar zeker ook aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, vijver of (kunst)grasveld. Onze hoveniers doen dit bij u in Barneveld op dusdanige wijze dat het onderhoud voor u zoveel mogelijk beperkt wordt! Zo kunt u straks optimaal genieten van uw nieuwe tuin.

Tuinonderhoud

Het onderhoud volledig wegnemen is helaas niet mogelijk. Hoewel, helaas? Veel mensen vinden het heerlijk om in de tuin aan de slag te gaan, om deze er altijd piekfijn uit te laten zien. Is dit niet per se uw ding of heeft u er de tijd niet voor? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om klein of groot onderhoud van uw tuin: onze hoveniers in Barneveld staan voor u klaar. We kunnen hiervoor vaste periodieke afspraken maken, maar ook voor een eenmalige snoeibeurt van uw heg kunt u ons altijd bellen.

Tuinman Barneveld

Maak uw nieuwe tuin waar met onze tuinmannen in Barneveld! Wilt u zeker zijn van uw droomtuin? Schakel dan een tuinman in uit Barneveld. Wij hebben diverse vakmannen in dienst die uw tuin van begin tot eind kunnen aanpakken. Door de verschillende projecten die zijn uitgevoerd, hebben wij altijd de geschikte tuinman voor u. Door de persoonlijke en transparante communicatie worden uw wensen ook daadwerkelijk waargemaakt! Naast de tuin werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden door de tuinman in Barneveld, staan wij ook klaar met een passend advies. Onze tuinman kijkt uit naar de samenwerking en komt dan ook graag met u in contact. We snappen dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw tuin. Neem daarom contact met ons op, zodat we uw wensen meteen waar kunnen maken!

Maak een afspraak met uw hovenier in Barneveld

Hoog tijd om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken, als het aan ons ligt. Dus zoekt u in de regio Barneveld (Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld) een hovenier? Bel ons vrijblijvend via 0342 474 465 of stuur een mailtje naar info@koushoveniers.nl. Onze hoveniers in Barneveld kijken er al naar uit om ook van uw tuin een ware blikvanger te maken! 

Toch op zoek naar een hovenier buiten Barneveld?

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons