Ons hoveniersbedrijf in de buurt van Veenendaal werd opgericht door Aart Kous (ruim 25 jaar geleden) en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een team van ongeveer twintig specialisten. Terwijl de ene het liefst achter de tekentafel zit, houdt de andere zich graag bezig met de aanleg en het onderhoud van prachtige tuinen. We beschikken over alle denkbare apparatuur die een hovenier in Veenendaal nodig kan hebben en kunnen altijd gebruik maken van ons uitgebreide en moderne machinepark voor grondwerk, transport, egalisatie of inzaaien.

Tuinontwerp

Het ontwerp is waar iedere nieuwe tuin mee begint. Ondanks dat u al misschien ideeën heeft over hoe uw tuin eruit moet zien, is het het beste om het ontwerp over te laten aan een ervaren hovenier uit Veenendaal. We houden natuurlijk rekening met uw wensen (hoe meer, hoe beter!) en weten uit ervaring wat werkt en niet. Daarbij nemen we ook rekening met zaken als zoninval, die het belangrijkst is. Bovendien is het mogelijk om een natuurgetrouwe 3D-visualisatie van uw tuin te maken, zodat u een beeld krijgt van hoe het eruit komt te zien.

Tuinaanleg

Als het ontwerp naar uw wens is, is het tijd om uw droomtuin aan te leggen. Onze tuinen zijn opvallend doordat achter elk element een gedachte schuilgaat. Onze hoveniers uit Veenendaal weten precies wat ze doen en leggen de tuinen aan zodat ze niet alleen mooi zijn, maar ook blijven. Bovendien zijn ze zo aangelegd dat u naar uw prachtige terras wordt aangetrokken.

Ruime ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt ons hoveniersbedrijf u de beste oplossingen voor uw tuin. Of het nu gaat om de aanleg van uw particuliere tuin, bedrijfstuin of groen op het dak, onze vakkundige hoveniers uit de regio Veenendaal zorgen voor een kunstzinnig project. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden uw tuin met zorg en oog voor detail. Wilt u graag weten wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 0342 474 465 voor een vrijblijvend gesprek.

Deskundige hoveniers in Veenendaal

Onze hoveniers zijn deskundige tuinontwerpers en hebben het vakmanschap en de juiste apparatuur in huis om uw tuin aan te leggen en te onderhouden. Wij werken volgens uw wensen en houden rekening met de belangrijkste elementen, zoals de invalshoek van het zonlicht. Onze hoveniers maken graag een realistische 3D-visualisatie van uw tuin, zodat u een goed beeld heeft van het eindresultaat.

Bij de aanleg van onze tuinen staat kwaliteit centraal. Elke plant, boom of struik heeft een specifieke functie en bijdrage aan het geheel. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw tuin er mooi uitziet, maar ook dat het op de lange termijn in stand blijft. Onze hoveniers staan garant voor een aantrekkelijke en onderhoudsvriendelijke tuin die uw huis compleet maakt.

Onderhoud

Onderhoud is de sleutel tot een mooie en gezonde tuin. Hoewel u het grootste deel zelf kunt onderhouden, zijn onze hoveniers uit Veenendaal altijd beschikbaar voor professioneel onderhoud. Wij houden uw tuin in topconditie, zodat het er altijd fris en verzorgd uitziet. Onze hoveniers hebben oog voor detail en kunnen tijdig signaleren als bepaalde planten niet optimaal groeien.

Voor alle tuinwerkzaamheden kunt u terecht bij Kous Hoveniers, uw hovenier in Veenendaal. Onze vakkundige hoveniers staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Bel ons vandaag nog op  0342 474 465 voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons