Hoveniersbedrijf Apeldoorn

In gedachten ziet u het al helemaal voor zich: met oog voor detail gaat een hovenier - of: tuinman - met uw tuin in Apeldoorn aan de slag. Een prachtig pad wordt aangelegd. Uw bomen netjes bijgesnoeid. Het onkruid tot de wortel verwijderd. Of u nu in Apeldoorn kiest voor tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud: het hoveniersbedrijf van Kous Hoveniers laten uw wens graag in vervulling gaan. Schakel ons daarom vandaag nog in! Bel direct voor een afspraak

Tuinontwerp

Is uw tuin aan een make-over toe, maar heeft u zelf geen inzicht in hoe u deze mooi kunt vormgeven? Geen probleem! De tuinarchitecten van Kous Hoveniers gaan graag voor u in Apeldoorn met een tuinontwerp aan de slag. Samen met u werken zij aan een mooi plan. Dit gaat volgens het volgende stappenplan: Onze tuinarchitect komt bij u in Apeldoorn om de situatie te bekijken. Onze tuinarchitect gaat met u brainstormen over het gewenste ontwerp. Onze tuinarchitect maakt een tuinontwerp, eventueel met 3D-visualisatie. Ons hoveniersbedrijf gaat in Apeldoorn met uw tuinaanleg aan de slag.

Tuinaanleg

Na veel wikken en wegen ligt er een goed doordacht ontwerp op tafel. Nu is het aan onze hoveniers nabij Apeldoorn de taak om de tuin van uw dromen aan te leggen. Dit doen zijn met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Dit begint al voordat zij met hun werkzaamheden starten. De buren worden namelijk netjes op de hoogte gesteld. Pas daarna gaan wij in Apeldoorn met uw tuinaanleg aan de slag. Binnen dit onderdeel kunnen de tuinmannen van Kous Hoveniers de volgende taken voor u in Apeldoorn uitvoeren: Houtwerk; Straatwerk; Beplanting; Kunstgras.

Tuinonderhoud

Om lang van uw tuinontwerp te kunnen genieten, heeft deze onderhoud nodig. Ook op dit punt staan de specialisten van Kous Hoveniers graag voor u klaar. Tijdens het periodieke tuinonderhoud in Apeldoorn kijken onze hoveniers naar verschillende zaken. Waaronder: de structuur van het gazon, plantontwikkeling en lijnvorming. Daarnaast richten wij ons ook op: Boomverzorging; Sproei-installaties.

Tuinman Apeldoorn

Tuinman in Apeldoorn gezocht? Onze vakmannen van Kous Hoveniers maken uw tuin volledig naar wens. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe uw tuin in Apeldoorn gevormd kan worden tot een prachtig buitenparadijs. De tuinmannen van Kous Hoveniers adviseren u graag met hun groene kijk op het buitenleven. Laat u daarom volledig ontzorgen, zodat u snel kunt genieten van uw tuin in Apeldoorn!

Regel direct een hovenier in Apeldoorn!

Het missen van groene vingers of te weinig tijd. Steeds meer woningbezitters besluiten hun werkzaamheden in de tuin uit te besteden. Schakel voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg in Apeldoorn daarom het professionele hoveniersbedrijf Kous Hoveniers is. Onze specialisten maken van uw tuin gegarandeerd een kunstwerk. Bel direct naar 0342 47 4465 of vul hieronder ons contactformulier in. Wat kan onze hovenier of tuinman voor uw groen in Apeldoorn en regio (Ugchelen, Beekbergen, Wenun-Wiesel, Loenen, Uddel, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Hoog Soeren) betekenen?

Toch een hovenier buiten Apeldoorn nodig?

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

 

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons