Zoekt u een hovenier in Ede voor het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin? Dan komen wij van Kous Hoveniers graag bij u langs! Want bij ons werkt niet één hovenier nabij Ede, maar kunnen we beschikken over twintig gedreven vakmannen, die er hun voldoening uit halen om van uw tuin uw favoriete plek te maken. Een plek waar u het liefst ‘s zomers én ‘s winters zou willen verblijven. Onze hoveniers nabij Ede maken van uw droom werkelijkheid!

Gespecialiseerde hoveniers nabij Ede

Om voor onze klanten het mooiste resultaat te kunnen realiseren, doet bij ons iedereen precies datgene waar hij het best in is en bovendien het meeste plezier in heeft. Zo hebben we een team dat zich uitsluitend bezighoudt met de aanleg van tuinen, terwijl andere hoveniers in Ede en omgeving voor het onderhoud verantwoordelijk zijn. Eigenaar Aart Kous is er voor het ontwerpen van nieuwe tuinen.

Tuinontwerp

Tuinarchitectuur is al sinds 1994 de passie en specialiteit van oprichter Aart Kous. Door de jaren heen heeft hij als hovenier in Ede en omstreken talloze juweeltjes van tuinen mogen ontwerpen. Iedere keer weer anders, maar toch ook iedere keer weer met de duidelijk herkenbare Kous-signatuur eronder. De tuinen die Aart ontwerpt zijn grofweg te verdelen in drie verschillende stijlen, die we hebben gedoopt tot tijdloos lijnenspel, levendig samenspel en klassiek tonenspel. Daarbinnen kan echter eindeloos gevarieerd worden, zodat iedere tuin écht uniek is en volledig voldoet aan uw eisen. Weten hoe Aart bij het ontwerpen van een tuin precies te werk gaat? Neem dan gerust eens contact op!

Tuinaanleg

Dat het aanleggen van tuinen één van de belangrijkste taken is van ons hoveniersbedrijf nabij Ede moge duidelijk zijn. Dat al onze hoveniers over méér dan groene vingers beschikken ook. Niet alleen beplanting en bestrating nemen we onze rekening, maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van schuttingen, ander houtwerk of het aanleggen van (kunst)gras behoort tot de dagelijkse praktijk van onze hoveniers uit de regio Ede. Daarbij proberen we uw tuin zo onderhoudsvrij mogelijk in te richten, zodat u er straks optimaal van kunt genieten.

Tuinonderhoud

Desondanks bestaat een volledig onderhoudsvrij tuin helaas niet. Hoewel, helaas? Onze hoveniers nabij Ede die zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud zijn hier maar wat blij mee. Zij zien het als hun taak om het oorspronkelijke tuinontwerp in stand te houden. Nette hagen, onkruidvrije bestrating en een strak gazon: dat kunt u aan onze hoveniers bij Ede wel overlaten!

Tuinman Ede

Besteed de aanleg en het onderhoud van uw tuin uit handen aan een tuinman in Ede. Het aanleggen en onderhouden van uw tuin kan veel tijd en energie kosten. We snappen dat u dit graag uit handen wil geven aan iemand die hier de kennis en ervaring mee heeft. De tuinman van Kous Hoveniers nabij Ede neemt deze zorg voor u uit handen en zorgt ervoor dat uw tuin er netjes bij ligt. Door de diverse projecten die wij uit hebben mogen voeren zijn wij gespecialiseerd in hoogstaande kwaliteit tuinen. De vakmanschap van onze hoveniers nabij Ede uit zich in de aanleg en onderhoud van uw tuin. Wij streven ernaar om uw tuin tot een prachtige buitenplek te maken, waar u lang van kunt genieten!

Leg ook uw tuin in handen van onze hoveniers uit Ede en omgeving

Is hulp bij het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw particuliere of bedrijfstuin ook waar u naar op zoek bent? Neem dan gauw contact op, dan bespreken we uw wensen! U kunt ons bereiken via 0342 474 465 of info@koushoveniers.nl. Onze hoveniers uit Ede en omgeving (Bennekom, Lunteren, Harskamp, Ederveen, Otterlo, Wekerom, De Klomp, Hoenderloo, Hoog-Baarlo, Deelen) kijken er al naar uit om bij u aan de slag te gaan! Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

 

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons