Hovenier in Amersfoort e.o.

Een hovenier uit Amersfoort maakt van uw tuin een kunstproject. Of het nu gaat om uw particuliere voor- of achtertuin, een bedrijfstuin of het aanleggen van groen op uw dak: de hoveniers van Kous Hoveniers uit de regio Amersfoort ontwerpen, ontwikkelen én onderhouden ‘m voor u! Benieuwd wat onze vakmensen voor uw tuin kunnen betekenen? Bel ons dan gerust op 0342 474 465, dan bespreken we samen uw wensen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Hoveniersbedrijf Amersfoort

Ons hoveniersbedrijf werd ruim 25 jaar geleden opgericht door Aart Kous en is door de jaren heen uitgegroeid tot een team van ongeveer twintig specialisten. Waar de één zich het liefst achter de tekentafel bevindt, houdt de ander zich bij voorkeur bezig met het aanleggen of onderhoud van de prachtigste tuinen. We beschikken daarbij over alle denkbare apparatuur die een goede hovenier in Amersfoort nodig kan hebben. Grondwerk, transport, egaliseren of inzaaien: onze hoveniers in Amersfoort kunnen altijd gebruik maken van ons uitgebreide en moderne machinepark.

Tuinontwerp Amersfoort

Waar iedere nieuwe tuin mee begint is natuurlijk het ontwerp. En hoewel u wellicht al allerlei ideeën in uw hoofd hebt over hoe u de tuin er straks moet komen uit te zien, kunt u het tuinontwerp toch echt het best overlaten aan een ervaren hovenier uit de regio Amersfoort. We houden vanzelfsprekend volledig rekening met uw wensen (sterker nog: hoe meer voorbeelden en ideeën hoe beter!), maar weten uit ervaring precies wat werkt en niet. Daarnaast houden we rekening met de elementen, waarbij de inval van het zonlicht het belangrijkst is. Bovendien is het mogelijk een zeer natuurgetrouwe 3D-visualisatie voor u te maken, zodat u écht een beeld krijgt bij hoe uw tuin er straks komt uit te zien. Wij zijn uw hoveniersbedrijf in Amersfoort als het gaat om tuinontwerp.

Tuinaanleg

Als het ontwerp volledig naar uw wens is, wordt het tijd om uw droomtuin aan te leggen. Kenmerkend voor onze tuinen is dat achter ieder element een gedachte zit: niets wordt ‘zomaar’ aangelegd. Daarbij weten onze hoveniers uit Amersfoort natuurlijk precies wat ze doen. We leggen onze tuinen aan zodat het niet alleen mooi is, maar ook lang mooi blijft. En natuurlijk op zo’n manier dat uw tuin u als een magneet aantrekt. U móet wel gebruik gaan maken van dat prachtige terras!

Tuinonderhoud

Tot slot is het vanzelfsprekend dat uw tuin goed onderhouden wordt. Grotendeels kunt u dit zelf doen, maar voor professioneel onderhoud zijn onze hoveniers uit de regio Amersfoort er voor u. We stellen ons als taak om de lijnen van de tuin in stand te houden, zodat uw tuin er strak blijft uitzien. Bovendien hebben onze ervaren hoveniers uit Amersfoort een goed oog voor de ontwikkeling van uw beplanting. Blijft een bepaalde plant bijvoorbeeld achter in de ontwikkeling, dan kunnen wij dit tijdig signaleren en een oplossing aandragen.

Tuinman Amersfoort

Wilt u uw tuinwerkzaamheden uitbesteden aan een tuinman in Amersfoort? Kous Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van de meest prachtige tuinen die op uw wensen zijn ingericht! Vakmanschap staat bij Kous Hoveniers in Amersfoort hoog in het vaandel, waardoor wij alleen de beste tuinmannen in dienst hebben. Die droomtuin die u al jaren in gedachte heeft, die maken wij waar!

Doe ook een beroep op onze hoveniers uit Amersfoort e.o.

Wilt u ook hulp bij het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf uit de regio Amersfoort, dan bespreken we uw wensen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0342 474 465 of per e-mail: info@koushoveniers.nl. We zijn benieuwd wat onze hoveniers uit Amersfoort en omstreken voor uw tuin mogen betekenen!

Toch een hovenier buiten Amersfoort?

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

 

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons