Informatie aanvragen

Uw hovenier in Amersfoort. Al jaren.

Kous Hoveniers is een innovatief hoveniersbedrijf en houdt zich elke dag bezig met het vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen voor opdrachtgevers in Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Woduenberg, Hoevelaken, Scherpenzeel maar óók in de rest van Nederland.

Uw hovenier in Amersfoort

Ook in Amersfoort hebben we onze klantenkring. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, groenvoorzieningen en houtbouw. En ook het onderhoud van tuinen in Amersfoort. Het is belangrijk dat mensen, in deze tijd van schaalvergroting, modernisering en verstening van de buitenruimte, veel aandacht besteden aan hun eigen stukje buitenruimte: de tuin.

Niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en vereniging van eigenaren. Groen maakt gelukkig. Groen zorgt voor ontspanning. We moeten groen om ons heen hebben om de samenleving leefbaar te houden. Dat is ook van belang in de hele regio van Amersfoort; we komen ook in de omliggende plaatsen: Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Woduenberg, Hoevelaken, Scherpenzeel

Stadstuin Amersfoort

Moderne stadstuin met fraaie living in Amersfoort