Al ruim 25 jaar gaan wij bij Kous Hoveniers voor absolute kwaliteit. Wij werken met een team van specialisten: iedereen zijn eigen specialiteit. Als hoveniersbedrijf in Laren bieden wij een totaal dienstenpakket. Met behulp van alle nodige materialen en een modern machinepark kunnen wij elke tuin in Laren omtoveren tot een absolute kwaliteitstuin! Voor een exclusieve tuin bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuinontwerp

Wie op zoek is naar een tuinontwerp van een tuinarchitect is bij Kous Hoveniers in Laren aan het juiste adres. Een mooie tuin begint namelijk met een weloverwogen tuinontwerp. Heeft u zelf bepaalde onderdelen of voorkeuren die u graag terugziet in uw tuin? Samen met onze tuinarchitect werkt u aan een stijlvol tuinontwerp in Laren.

Tuinaanleg

Zodra uw wensen bij ons duidelijk zijn, komen wij graag naar Laren om uw tuin te bekijken. De volgende stap in de tuinrenovatie is namelijk het aanleggen van de tuin. Wanneer het tuinontwerp definitief is, komen onze ervaren hoveniers naar Laren. Ze hebben alle kennis van planten en materialen.

Tuinonderhoud

Onze hoveniers uit de regio Laren kunnen uw tuin in de juiste conditie houden. Een mooie tuin is geweldig, maar u wilt de tuin ook in juiste conditie houden. Wij kunnen uw tuin periodiek onderhouden. Tijdens een dergelijk tuinonderhoud letten onze hoveniers uit Laren op de kleinste details. Belangrijk hierbij is de bodemtoestand. Onze hoveniers passen meststoffen op de juiste plek en tijd toe.

Tuinman Laren

Is het voor u tijd om de werkzaamheden in de tuin uit te besteden aan een tuinman nabij Laren? Bij Kous Hoveniers leggen wij uw tuin met de grootste zorg en nauwkeurigheid aan. Elke tuin onderhouden wij zeer deskundig met veel passie voor groen. Ons team van enthousiaste hoveniers uit de regio Laren staan te popelen om uw droomtuin te realiseren.

Exclusieve tuinen in Laren

Ook als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf dat exclusieve tuinen in laren kan aanleggen bent u bij Kous Hoveniers aan het juiste adres. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Nieuwe ideeën opdoen voor uw exclusieve tuinaanleg? Onze tuinexperts gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken voor exclusieve tuinen, natuurlijke tuinen of moderne tuinen.

Doe ook een beroep op onze hoveniers uit Laren e.o.

Tijd om aan de slag te gaan met een tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud? Onze vakmannen staan voor u in Laren klaar. U kunt ons bereiken via 0342 474 465 of per mail: info@koushoveniers.nl Wij zijn benieuwd welke droomtuin we voor u kunnen realiseren in Laren.

Een hovenier buiten Laren nodig?

Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent of (ook) een hovenier buiten Laren zoekt. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons