Informatie aanvragen

Uw hovenier in Laren. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Laren, Het gooi en de rest van Nederland.

Al ruim 25 jaar gaan wij voor absolute kwaliteit. Wij werken met een team van specialisten: iedereen zijn eigen specialiteit. Als hoveniersbedrijf in Laren bieden wij een totaal dienstenpakket. Met behulp van alle nodige materialen en een modern machinepark kunnen wij elke tuin in Laren omtoveren tot een absolute kwaliteitstuin!

Tuinontwerp

Wie op zoek is naar een tuinontwerp van een tuinarchitect is bij Kous Hoveniers in Laren aan het juiste adres. Een mooie tuin begint namelijk met een weloverwogen tuinontwerp. Heeft u zelf bepaalde onderdelen of voorkeuren die u graag terugziet in uw tuin? Samen met onze tuinarchitect werkt u aan een stijlvol tuinontwerp in Laren.

Tuinaanleg

Zodra uw wensen bij ons duidelijk zijn, komen wij graag naar Laren om uw tuin te bekijken. De volgende stap in de tuinrenovatie is namelijk het aanleggen van de tuin. Wanneer het tuinontwerp definitief is, komen onze ervaren hoveniers naar Laren. Ze hebben alle kennis van planten en materialen.

Tuinonderhoud

Onze hoveniers uit de regio Laren kunnen uw tuin in de juiste conditie houden. Een mooie tuin is geweldig, maar u wilt de tuin ook in juiste conditie houden. Wij kunnen uw tuin periodiek onderhouden. Tijdens een dergelijk tuinonderhoud letten onze hoveniers uit Laren op de kleinste details. Belangrijk hierbij is de bodemtoestand. Onze hoveniers passen meststoffen op de juiste plek en tijd toe.

Tuinman Laren

Is het voor u tijd om de werkzaamheden in de tuin uit te besteden aan een tuinman nabij Laren? Bij Kous Hoveniers leggen wij uw tuin met de grootste zorg en nauwkeurigheid aan. Elke tuin onderhouden wij zeer deskundig met veel passie voor groen. Ons team van enthousiaste hoveniers uit de regio Laren staan te popelen om uw droomtuin te realiseren.

Doe ook een beroep op onze hoveniers uit Laren e.o.

Tijd om aan de slag te gaan met een tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud? Onze vakmannen staan voor u in Laren klaar. U kunt ons bereiken via 0342 474 465 of per mail: info@koushoveniers.nl Wij zijn benieuwd welke droomtuin we voor u kunnen realiseren in Laren.

Royale sfeertuin Soest

Royale tuin met uitgestrekte waterpartij in Soest