Als u op zoek bent naar een professionele hovenier in Renkum, dan bent u bij Kous Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen en transformeren van tuinen van allerlei soorten en maten. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een groot landgoed, wij hebben de kennis en ervaring om uw tuin naar wens te maken. Benieuwd wat onze vakmensen voor uw tuin in Renkum kunnen betekenen? Bel ons dan gerust op 0342 474 465, dan bespreken we samen uw wensen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Uw hovenier in Renkum

Ons team van ervaren hoveniers in Renkum staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken alleen met de beste materialen en gebruiken de laatste technieken om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd prachtig uitziet. Bovendien houden wij rekening met uw wensen en budget, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. 

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Waar iedere nieuwe tuin mee begint is natuurlijk het ontwerp. We gaan met u in gesprek om de uw droomtuin te schetsen, zodat u helder krijgt hoe uw tuin eruit komt te zien. Bij Kous Hoveniers staan wij in Renkum bekend om onze deskundigheid en creativiteit als het gaat om het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp. Wij luisteren naar uw wensen en stellen op basis daarvan een plan op, waarbij we rekening houden met zaken als uw budget, de ligging van uw tuin en de omgeving.

Uw tuin onderhouden in Renkum

Daarnaast bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd prachtig uitziet. Dit kan variëren van het snoeien van heggen en bomen tot het maaien van het gazon en het beplanten van bloemen en planten. Naast onze reguliere diensten bieden we ook seizoensgebonden diensten aan, zoals het opruimen van bladeren in de herfst en het opknappen van de tuin na de winter. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat uw tuin in topconditie verkeerd.

Neem vandaag nog contact op met ons hoveniersbedrijf!

Kous Hoveniers in Renkum staat voor professioneel tuinonderhoud en creatief tuinontwerp. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies. Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. 

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0342 474 465 of per e-mail: info@koushoveniers.nl. We zijn benieuwd wat onze hoveniers uit Renkum en omstreken voor uw tuin mogen betekenen!

 

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons