Hovenier Baarn

Met de magische handen van de getalenteerde hoveniers van Kous Hoveniers uit de omgeving van Baarn wordt uw tuin een kunstwerk van ongekende schoonheid. Of het nu gaat om uw eigen voor- of achtertuin, een bedrijfstuin of de groenvoorziening op uw dak: Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden uw tuin op een fantastische manier! Bent u benieuwd wat onze vakmensen voor uw tuin kunnen betekenen? Twijfel dan niet om ons te bellen op 0342 474 465, waarbij we geheel vrijblijvend samen uw wensen zullen bespreken.

Hoveniersbedrijf Baarn

Ruim 25 jaar geleden opgericht door Aart Kous en tegenwoordig bestaande uit een team van ongeveer twintig specialisten, is ons hoveniersbedrijf uitgegroeid tot een ongekend succes. Terwijl de één zich graag verschuilt achter de tekentafel, werkt de ander liever aan de aanleg of het onderhoud van de meest prachtige tuinen. Met een uitgebreid en modern machinepark hebben onze hoveniers in Baarn alle apparatuur die ze nodig hebben om grondwerk, transport, egaliseren of inzaaien moeiteloos te realiseren.

Tuinontwerp Baarn

Het ontwerp is natuurlijk het fundament van iedere nieuwe tuin. Terwijl u wellicht al een heleboel ideeën heeft over de inrichting van uw tuin, is het ontwerp het beste aan de ervaren hoveniers uit de regio Baarn over te laten. Natuurlijk houden we volledig rekening met uw wensen (hoe meer ideeën, hoe beter!), maar we weten uit ervaring precies wat werkt en wat niet. Bovendien houden we rekening met de elementen en is de inval van het zonlicht van cruciaal belang. U kunt zelfs een zeer natuurgetrouwe 3D-visualisatie van uw toekomstige tuin laten maken, zodat u een waarheidsgetrouw beeld krijgt van hoe uw tuin er uit zal komen te zien.

Tuinaanleg in Baarn

Zodra het ontwerp volledig naar uw wens is, is het tijd om uw droomtuin aan te leggen. Kenmerkend voor onze tuinen is dat achter elk element een specifiek idee zit: niets wordt ‘zomaar’ aangelegd. Daarbij weten onze hoveniers uit Baarn precies wat ze doen. We leggen onze tuinen aan op een manier die niet alleen mooi is, maar ook lang mooi blijft. En natuurlijk doen we dit op zo’n manier dat uw tuin u als het ware naar zich toe trekt. U zult niet kunnen wachten om gebruik te maken van dat prachtige terras!

Tuinonderhoud Baarn

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat uw tuin goed onderhouden wordt. Grotendeels kunt u dit zelf doen, maar voor professioneel onderhoud staan onze hoveniers uit de regio Baarn. Het is ons doel om van uw tuin een kunstwerk te maken waar u jarenlang van kunt genieten. Of u nu een particuliere tuin heeft of een bedrijfstuin, onze hoveniers in Baarn zorgen voor een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. We hechten daarbij veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap, en werken uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat u volledig tevreden bent met het resultaat. Daarom zorgen we voor een uitgebreide service, waarbij we u van begin tot eind begeleiden en adviseren. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste beplanting of het onderhouden van uw tuin: onze hoveniers uit Baarn staan voor u klaar.

Neem contact op met hét hoveniersbedrijf van Baarn

Neem daarom gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0342 474 465 of stuur een e-mail naar info@koushoveniers.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we tot een tuinontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

 

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons