Op zoek naar een ervaren hovenier voor uw VvE-tuin? Kous Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Op basis van een vooraf overeengekomen planning wordt de gemeenschappelijke tuin in optimale conditie behouden.

VvE tuin 

Wist u dat u ook de aanleg en het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin vanuit de VvE kunt regelen? Hoe heerlijk is dat: een prachtige tuin waar iedereen tevreden mee is aangelegd vanuit de gemeenschappelijke pot. Daarna heeft niemand er meer omkijken naar, want ook het periodieke onderhoud wordt geheel verzorgd. Kous Hoveniers heeft ruime ervaring in VvE-tuinen. Vanuit een onderhoudscontract op maat ontzorgen wij u volledig op groengebied. Klinkt goed? Neem contact met ons op voor meer info en een vrijblijvende afspraak.

Samen verantwoordelijk 

Wanneer u een appartement koopt, in bijvoorbeeld een appartementencomplex, dan dient u lid te worden van de VvE (Vereniging van Eigenaren). Dit is bedoeld om het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw en perceel centraal te regelen. Iedere eigenaar stopt maandelijks iets in het potje en daarvan wordt o.a. de gevel, het dak en het (gemeenschappelijke) groen onderhouden. U bent dus gezamenlijk verantwoordelijk voor de VvE-tuin. 

Met een mooi aangelegde en goed onderhouden VvE-tuin scheppen wij voor alle bewoners een fijn woonklimaat. Het kan veel voordeel opleveren om de aanleg/renovatie en het onderhoud uit te besteden aan een hoveniersbedrijf. En een ieder vindt het toch fijn om te weten dat de VvE-tuin in handen is van een professional. Laat u daarom volledig ontzorgen door Kous Hoveniers. 

Zo ontwerpen we uw VvE-tuin 

Moet de tuin nog aangelegd worden of is deze toe aan een renovatie? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in tuinontwerp. Daarbij gaan we grondig en klantgericht te werk. Allereerst komen we bij u langs voor een inventarisatie. We kijken naar de hoeveelheid beschikbare ruimte, de ligging i.v.m. zonuren, of het om een binnen- of buitentuin gaat (een wereld van verschil) en meer. We gaan met de VvE in gesprek om tot een stijlrichting te komen. Gaan we voor tijdloos, levendig of klassiek? Uiteraard nemen we uw wensen mee w.b.t. beplanting, betegeling etc. Desgewenst maken we het ontwerp compleet met een verlichtings- en beregeningsplan. Dan gaan we aan de slag. We komen bij u terug met een visueel sprekend ontwerp van uw VvE-tuin. Ook maken we natuurlijk de kosten inzichtelijk, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

De aanleg en het onderhoud van uw VvE-tuin 

Is het ontwerp definitief? Top, dan gaan we aan de slag! Van tevoren maken we met de VvE een duidelijke planning. We zorgen ervoor dat bewoners zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de aanleg van de VvE-tuin. Onze hoveniers werken netjes en ruimen het tuinafval en hun spullen altijd netjes op. Dan is het zover: de oplevering! Regelmatig maken VvE’s hier een feestelijk moment van met alle bewoners. Daarna wil iedereen natuurlijk het hele jaar door van de tuin genieten. Daarom sluiten we graag met u een contract af voor het onderhouden van de VvE-tuin.

Zullen we beginnen? Neem contact op met Kous Hoveniers

We zorgen altijd dat er duidelijke afspraken op papier komen, voordat er ook maar een schop de grond in gaat. Volledige ontzorging op groengebied, daar gaan we voor. Zullen we uw VvE-tuin voor eens en altijd aanpakken? Laten we afspreken voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op via de gegevens bovenaan de website en geniet binnenkort met alle bewoners van uw prachtige en goed onderhouden VvE-tuin.

 

Aart

Wilt u meer weten over Kous?

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons