Hovenier in Het Gooi e.o.

Bent u op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf in 't Gooi dat uw tuindromen werkelijkheid kan maken? Maak kennis met Kous Hoveniers, uw groene expert met ruim 25 jaar ervaring in het creëren van echte leeftuinen. Vanuit onze thuisbasis in Voorthuizen bedienen wij met trots klanten in 't Gooi en omliggende regio's. Onze missie is het ontwerpen en realiseren van tuinen die de rijke historie en groene pracht van de regio weerspiegelen, zodat u kunt genieten van een uniek stukje Gooise charme in uw eigen tuin.

Onze visie op tuinontwerp voor ‘t Gooi

Bij Kous Hoveniers omarmen we vernieuwing in de wereld van tuinarchitectuur. Als een vooruitstrevend en dynamisch hoveniersbedrijf blijven we actief op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tuinontwerp. De innovatieve technieken en frisse ideeën wenden we aan voor het einddoel: het creëren van een harmonieuze en esthetische buitenruimte. We erkennen en gebruiken de kracht van minimalistisch ontwerp, de juiste balans in kleur- en materiaalgebruik en een helder lijnenspel. Samen met onze klanten realiseren we tuinontwerp dat ‘t Gooise groene straatbeeld versterkt.

Zo gaan we te werk

Spreekt onze visie op tuinontwerp u aan en kiest u ons als uw hoveniersbedrijf in ‘t Gooi? We kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan met het creëren van uw duurzame leeftuin.Samen met u komen we tot een doordacht tuinontwerp in de volgende stappen:

1: Onze oprichter Aart Kous komt persoonlijk bij u thuis of op uw projectlocatie om kennis te maken en de situatie te bekijken.

2: We inventariseren uw wensen tijdens een korte inventarisatie-brainstorm. We beantwoorden vragen als: ‘Wat voor stijl tuin spreekt u aan?’ en: ‘Welke elementen wenst u, zoals een terras of veranda, en waar zullen we deze plaatsen?’

3: In onze ontwerpstudio gaan we aan de slag met uw tuinontwerp, dat binnen de omgeving van ‘t Gooi en bij u past.

4: We presenteren het ontwerp aan u, waarna u feedback kunt geven. Nadat we de puntjes op de ‘i’ hebben gezet en u volledig tevreden bent met het ontwerp, kunnen we de fase ‘tuinontwerp’ afsluiten.

Tuinaanleg in ‘t Gooi

Onze service als hoveniersbedrijf voor ‘t Gooi houdt niet op bij tuinontwerp. Ook voor de aanleg van uw duurzame leeftuin zijn wij uw groene expert. Met 25 jaar ervaring en een gedreven team van professionals staan we klaar om uw tuinaanleg tot een succes te maken. Van straatwerk en beplanting tot houtwerk en kunstgras, wij beschikken over de benodigde kennis, vaardigheden en moderne apparatuur om elk detail van uw tuinproject met zorg te realiseren.

Tuinonderhoud in ‘t Gooi

Voor het onderhoud van prachtige tuinen in 't Gooi zijn wij uw hoveniersbedrijf. Onze zorgzame benadering zorgt ervoor dat uw tuin in topconditie blijft, seizoen na seizoen. Met een grondig onderhoudsplan, inclusief aandacht voor boomverzorging en geavanceerde sproei-installaties geven we uw buitenruimte de beste zorg.

Uw toekomstige tuin in 3D ervaren

Verken de toekomstige pracht van uw nieuwe tuin in 3D, nog voordat de eerste schop de grond raakt. Als uw hovenier in ‘t Gooi nemen we graag de regie met een gedetailleerde tekening en een meeslepend 3D-ontwerp. De 3D-visualisatie biedt u een realistisch voorproefje van uw toekomstige groene oase. Neem contact met ons op voor een exclusieve 3D-visualisatie en zie hoe uw droomtuin in 't Gooi tot leven komt.

Uw hovenier in 't Gooi inschakelen

Ontdek wat groen kan doen met onze selectie van de projecten die we gerealiseerd hebben. Unieke leeftuin met luxe elementen, Klassieke stadstuin bij karakteristieke woning, Landschappelijke villatuin met tijdloos karakter; voelt u zich al geïnspireerd? Bij Kous Hoveniers zitten altijd vol inspiratie, die we graag aanwenden om uw tuindromen uit te laten komen. Worden wij uw hovenier in ‘t Gooi? Laten we kennismaken

 

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons