Uw hovenier in Leusden

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: Doordachte tuinontwerpen, vakkundige tuinaanleg en tuinonderhoud in Leusden, Leusden-Zuid, Achterveld en Stoutenburg

Hoveniersbedrijf Leusden

Als hovenier in Leusden staan we voor een mooie uitdaging: tuinen opleveren in een gemeente die bekend staat om haar groene uitstraling. Met een doordacht tuinontwerp, een een toegewijd team en moderne machines realiseren we bij u een tuin die past in het groene straatbeeld van Leusden. Of juist een tuin die opvalt, rust uitstraalt, een gevoel opwekt, maar in ieder geval: een tuin die uw eigen stijl ademt en waarin u zich thuis voelt. Wij zijn Kous Hoveniers, een jongvolwassen, innovatief hoveniersbedrijf dat thuis is in het groen.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Vanuit onze thuisbasis in Voorthuizen bedienen wij particuliere en zakelijke klanten die op zoek zijn naar een exclusief tuinontwerp. Wij ontwerpen voor iedere klant een unieke tuin. En wat we bedenken, kunnen we ook realiseren. Ons hoveniersbedrijf heeft namelijk een toegewijd team in dienst voor tuinaanleg in Leusden en omliggende plaatsen. En zoekt u een tuinman of -vrouw voor professioneel tuinonderhoud? Ook dan zijn wij uw hoveniersbedrijf nabij Leusden.

Onze visie

Wij creëren bij voorkeur echte leeftuinen in Leusden, waarin mensen kunnen genieten en tijd kunnen doorbrengen in de buitenlucht. Hierbij streven we naar eenvoud en evenwicht in het ontwerp, door zorgvuldige selectie en plaatsing van elementen. Anders gezegd: bij onze tuinontwerpen in Leusden passen we de kunst van het weglaten toe. Verder staan we als jongvolwassen en innovatief hoveniersbedrijf open voor nieuwe ideeën, technieken en ontwerptrends in de hovenierswereld.

Onze werkwijze

Wij zien een doordacht tuinontwerp als basis voor langdurig tuinplezier. Daarom ontwerpen we niet alleen voor u, maar vooral ook in samenspraak met u. In Leusden verzorgen wij onder andere tuinontwerpen, beplantingsplannen, landschapsplannen en onderhoudsplannen voor stadstuinen en VvE-tuinen tot landgoederen. 

Tuinaanleg

Voor professioneel tuinaanleg in Leusden zijn wij uw hoveniersbedrijf; met 25 jaar ervaring in tuinen en een team van enthousiaste vakmedewerkers kunt u dit gerust aan ons overlaten. Wij hebben de kennis, kunde en machines in huis om uw tuin tot in de puntjes te realiseren.

Tuinonderhoud

Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Ons gespecialiseerde team verzorgt graag het tuinonderhoud bij u in Leusden. Met een gedegen onderhoudsplan zorgen we dat uw tuin in optimale staat blijft in ieder seizoen. 

Maak kennis met uw hoveniersbedrijf in Leusden

Bent u benieuwd wat er zoal mogelijk is op het gebied van tuinaanleg bij u in Leusden? Bekijk dan voor een indruk de projecten die wij gerealiseerd hebben. Een luxe sfeertuin, een klassieke leeftuin, een botanische achtertuin; de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Laten we binnenkort kennismaken. Dan bespreken we uw wensen en realiseren we de droomtuin waarin u zich thuis voelt.

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons