Uw hovenier in Bussum

Bussum staat bekend om zijn groene omgeving, historische charme en als een aantrekkelijke woonplaats. Met zijn prachtige tuinen en groene parken verdient Bussum het beste in hoveniersdiensten. En dat is precies waar Kous Hoveniers in beeld komt. Vanuit onze thuisbasis in Voorthuizen bedienen we met trots klanten in de regio 't Gooi. Ons doel is om tuinen te creëren die de rijke historie en groene pracht van de regio weerspiegelen, zodat u kunt genieten van een echt stukje Bussumse charme in uw eigen achtertuin. Met ruim 25 jaar ervaring op zak en een modern machinepark tot onze beschikking, zijn wij dé hoveniers in Bussum om uw leeftuin te ontwerpen en realiseren.

Kous Hoveniers: uw groene experts in Bussum

Bij Kous Hoveniers geloven we in de kracht van minimalistisch ontwerp, waarbij we niet te veel, maar de juiste elementen behouden om een harmonieuze en esthetische ruimte te creëren. Of het nu gaat om strakke moderne tuinen of klassieke tuinen met bochten en rondingen, als hovenier in Bussum zorgen we voor een goede balans in kleur- en materiaalgebruik en een helder lijnenspel. 

Echte leeftuinen

Ons streven is het creëren van tuinen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook echt tot leven komen. We noemen ze "echte leeftuinen" - plekken om te koesteren, te beleven en van te genieten.

Innovatie in de hovenierswereld

Innovatie is ook een hoeksteen van ons werk. Als een jongvolwassen en innovatief hoveniersbedrijf staan we altijd open voor nieuwe ideeën, technieken en ontwerptrends in de hovenierswereld.

Onze hoveniersdiensten voor Bussum en omgeving

Tuinontwerp

Een doordacht tuinontwerp vormt de basis voor jarenlang tuinplezier. Bij Kous Hoveniers ontwerpen we uw Bussumse tuin in samenwerking met u. Of het nu gaat om stadstuinen, daktuinen, VvE-tuinen of landgoederen, we bieden professionele tuinontwerpen, beplantingsplannen, landschapsplannen en onderhoudsplannen.

Tuinaanleg

Met 25 jaar ervaring in tuinen en een team van enthousiaste vakmensen, kunt u uw tuinaanleg in Bussum met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We hebben de kennis, vaardigheden en apparatuur om uw tuin tot in de puntjes te realiseren, inclusief straatwerk, beplanting, houtwerk en kunstgras.

Tuinonderhoud

Mooie tuinen verdienen zorg, en ons gespecialiseerde team staat klaar om het tuinonderhoud bij u in Bussum te verzorgen. Met een grondig onderhoudsplan zorgen we ervoor dat uw tuin in elk seizoen in topconditie blijft, inclusief boomverzorging en sproei-installaties.

Ervaar uw tuin in 3D

Bij Kous Hoveniers kunt u uw toekomstige tuin in Bussum beleven, nog voordat we beginnen met de aanleg. Als u overweegt om uw tuin geheel of gedeeltelijk te vernieuwen, brengen we graag de mogelijkheden in kaart met behulp van een tekening en een 3D-ontwerp. De 3D-visualisatie geeft u een levensecht beeld van uw nieuwe groene paradijs. Neem contact met ons op om een 3D-visualisatie aan te vragen en uw droomtuin in Bussum tot leven te laten komen.

Uw hovenier in Bussum inschakelen

Bent u benieuwd wat voor prachtige tuinen ons hoveniersbedrijf in Bussum kan realiseren? Bekijk voor een indruk onze portfolio met luxe sfeertuinen, duurzame VvE-tuinen, landelijke leeftuinen en nog veel meer. Klanten beoordelen onze diensten gemiddeld met een 9, maar we zullen altijd voor 100% tevredenheid gaan. Dus: bent u op zoek naar een exclusief tuinontwerp op maat, deskundig tuinonderhoud of een complete transformatie van uw tuin? Laat ons als uw hovenier uw droomtuin in Bussum realiseren. Laten we kennismaken!

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons