Een duurzaam tuinontwerp 

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Bovendien een helder lijnenspel. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Een volwassen, en innovatief hoveniersbedrijf.

Ruim 25 jaar ervaring 

Onze omvangrijke vaste klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven, maar ook VvE’s (Vereniging van Eigenaren) en zorginstellingen. Ons team met ruim 25 enthousiaste medewerkers is opgedeeld in aanlegploegen en onderhoudsploegen, hierdoor hebben wij altijd de juiste mensen – met hun eigen voorkeuren en vaardigheden – op de juiste plaats. 

Generatie in de hovenierswereld 

Wij menen te mogen zeggen dat we behoren tot de toonaangevende generatie in de hovenierswereld. Wij bieden een totaal dienstenpakket voor uw tuin. Hier worden op een professionele manier grote, middelgrote en kleine tuinen ontworpen, voor zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een plan te laten maken. Onze tekenkamer houdt zich bezig met tuinontwerpen, beplantingsplannen, landschapsplannen en onderhoudsplannen van stadstuin tot landgoed. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het totaal plaatje waar ook zwembaden en houtbouw bij horen. Wensen en ideeen kunnen altijd worden besproken. 

Machinepark

Kous Hoveniers combineert een attractieve vormgeving met een verantwoord gebruik van ruimte. Wij besteden veel aandacht aan een modern machinepark. Machinaal grondwerk, machinaal egaliseren en inzaaien, machinaal transport, maar ook een professionele boomklimmers-uitrusting.

Wit huis met rieten dak

Projecten

Bekijk al onze projecten

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons