Hovenier Hilversum

Een prachtige tuin is de kers op de taart van uw woning of bedrijfspand. Bent u op zoek naar een hovenier in Hilversum die uw tuindroom werkelijkheid kan maken? Zoek dan niet verder, want Kous Hoveniers is uw ideale partner voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat iedere tuin uniek is.

Ervaren hoveniersbedrijf in Hilversum

Kous Hoveniers beschikt over een team van zo’n twintig gespecialiseerde hoveniers die zich ieder op hun eigen manier inzetten voor de realisatie van uw droomtuin. Of u nu een hovenier nodig heeft die graag in de grond wroet of een expert in tekenwerk en ideeën voor de indeling, bij ons vindt u de juiste persoon. Dankzij ons professionele machinepark kunnen wij in de hele regio Hilversum de mooiste tuinen realiseren.

Ontwerp van uw droomtuin

Het ontwerp van uw droomtuin begint bij een ervaren hovenier uit Hilversum of omgeving. Omdat iedere tuin anders is, spelen factoren als lichtinval, ruimte en uw persoonlijke smaak een grote rol in het ontwerp. Onze technische hoveniers maken een 3D-schets, zodat u een nauwkeurig beeld krijgt van hoe uw tuin er straks uit komt te zien. Wij passen het ontwerp aan totdat u helemaal tevreden bent. Pas dan beginnen we met de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg in Hilversum

Het inschakelen van een hovenier uit Hilversum voor de aanleg van uw tuin heeft veel voordelen. Zo kunnen wij systematisch en snel werken dankzij onze ervaring en beschikken we over alle benodigde machines en apparatuur. Daarnaast kunnen we goedkoop materiaal inkopen en bespaart u zichzelf tijd en energie. Het inschakelen van Kous Hoveniers is daarom een investering die zichzelf terugbetaalt in de vorm van een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Onderhoud van uw tuin

Om uw tuin in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Onze hoveniers uit Hilversum en omgeving zorgen ervoor dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet. Afhankelijk van uw wensen kunnen we het onderhoud volledig of gedeeltelijk uit handen nemen.

Tuinman in Hilversum

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige tuinman in de regio Hilversum? Ook dan staan wij voor u klaar! Wij vinden het belangrijk dat uw wensen voor uw tuin worden waargemaakt, en streven dan ook naar kwaliteit en vakmanschap in alles wat we doen. Bij oplevering van uw tuin krijgt u dan ook het VHG garantiecertificaat, waarmee u verzekerd bent van goede producten en diensten van onze hovenier in regio Hilversum.

Kous Hoveniers: Dé hovenier in de regio Hilversum

Voor alle tuinwerkzaamheden kunt u terecht bij Kous Hoveniers, uw hovenier in Hilversum. Onze vakkundige hoveniers staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Bel ons vandaag nog op  0342 474 465 voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons