Een doordacht tuinontwerp als basis voor langdurig tuinplezier

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Bovendien een helder lijnenspel. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers.

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vhg-kwaliteitsgarantie
  • Hoge klantwaardering (9,5)
  • 20+ vakmensen

Projecten

Ontdek wat groen kan doen

hjh

Hoveniersbedrijf

Kous Hoveniers is gevestigd in het Gelderse Voorthuizen. Dit betekent dat ons bedrijf is gevestigd in het midden van het land. Dit maakt voor ons de gelegenheid dat wij op veel plaatsen onze diensten kunnen leveren. Met 30 jaar ervaring en een vakkundig team aan hoveniers kunt u op ons rekenen!

Lees meer
Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur

Als hoveniersbedrijf denken we niet alleen mee in de aanleg en het onderhoud van de tuin. We zijn gepassioneerd in het ontwerpen van unieke tuinen die passen bij de gebruiker. 

Lees meer

Kous Hoveniers

Ruim 25 jaar
thuis in groen

Kous Hoveniers door Aart Kous. Met zijn passie voor groen, zijn creativiteit en het klantencontact vormt hij de basis van dit bedrijf. Naast hem staat Harmen Hazeleger. Met zijn passie voor alles wat met de tuinaanleg te maken heeft en zijn talent voor organiseren vormt zich een perfect duo. Hartelijk en laagdrempelig klantencontact, gepassioneerde hoveniers en uitmuntende nazorg. Maak kennis met Kous Hoveniers.

Aart & Harmen

"Kous kwam met een origineel en verrassend ontwerp. Erg goed advies van professionals die weten wat ze doen. Van ontwerp tot realisatie was het traject prettig, zonder gedoe!"

Martin uit Bunschoten

Uw hovenier 

Met het Veluwse Voorthuizen als thuisbasis is Kous Hoveniers dé hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Kous Hoveniers is een innovatief en volwassen hoveniersbedrijf. Onze specialiteit is om van uw tuin een échte leeftuin te maken. Met de kunst van het weglaten en het juiste gebruik van kleuren en materialen, tovert ons hoveniersbedrijf in Voorthuizen uw tuin om tot een prachtig schouwspel. 

Kous Hoveniers staat voor kwaliteit

Ons hoveniersbedrijf in Voorthuizen is aangesloten bij de VHG en daardoor staan wij voor absolute kwaliteit. U kunt als particulier of bedrijf rekenen op vakkundige tuinaanleg of -renovatie, deskundig advies en planmatig onderhoud. Wij bieden een totaal dienstenpakket voor uw tuin. Van straatwerk en beplanting tot houtwerk en kunstgras. Wij regelen het voor u!

Kies hét hoveniersbedrijf in voorthuizen

Wilt u graag uw tuin laten ontwerpen en aanleggen, of bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Voorthuizen voor tuinonderhoud? Kies voor de ruim 25 jaar ervaring van Kous Hoveniers. Neem gerust contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons