Hovenier onderhoud

24-40 uur

  • Je kunt snoeien of wilt dit leren

  • Je bezit kennis van planten of wilt dit leren

  • Je weet alles over goede bemesting of wilt dit leren

  • Je weet alles over ziekte van planten en bomen, of wilt dit leren

  • Je bent sociaal aangelegd voor een fijn klantencontact 

Waarom werken bij Kous Hoveniers? Wanneer je bij ons solliciteert maak je deel uit van een fijn en open team. We zorgen goed voor onze mannen, en daar hoor jij dan bij. Daarnaast bieden wij een grote verscheidenheid in projecten. Zo verveelt het onderhoud nooit. 

Impressie van hovenier in het onderhoud

Als onderhoudsman bij Kous Hoveniers heb je normale werktijden, en valt er veel in overleg te realiseren. Om je een beetje een beeld te geven van hoe een werkdag eruit ziet moet je even verder lezen. 

De start van de dag begint vaak met een bak koffie en een busrit naar plaats van bestemming. We werken met een ipad waar je gemakkelijk kunt zien welk project die dag ingepland staat. De planner van het onderhoud, noteert in grote lijnen wat er moet gebeuren en met je eigen kennis en inzicht maak je dat die dag waar. 

Naast dat alles keurig wordt gesnoeid, geblazen of bemest maak je een praatje met de klanten. Je zorgt ervoor dat de klant 100% tevreden is, maar jij zelf ook!

Een spil in het geheel

Als onderhoudsman ben je een zeer belangrijk spil in het geheel. Voor de klant is het belangrijk om zich thuis te voelen in hun tuin, en er volledig in te genieten. Jij kan dat verschil maken. Luister naar de klant, maak een praatje. Geef adviezen over tuinzaken en over eventuele toevoegingen in een tuin. Dat maakt jou een goede hovenier.

Invullen van jouw werkweek

Wij vinden het belangrijk dat jij met veel plezier werkt. Daarom vullen we graag samen jouw werkweek in. Het aantal uren is in overleg, denk bijv. aan papadag of aan een combinatie baan, bij ons is het allemaal mogelijk. We gaan voor een duurzame relatie, dat betekent we willen jou graag een goede werkplek bieden en lang elkaar van dienst kunnen zijn!

Twijfel niet langer, en solliciteer! 

Wij zijn een gezellig en middelgroot hoveniersbedrijf. We waarderen onze werknemers enorm, dit laten we graag blijken door het jaar heen in uitjes, maar ook in woorden! Er is altijd ruimte om na het werk nog even wat met elkaar te drinken en na te praten. Al enthousiast geworden? Of toch nog een reden waarom je niet solliciteer, twijfel niet langer en app of bel ons voor informatie. Wij zijn laagdrempelig en helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan. Hopelijk vind je die bij Kous Hoveniers!

Werknemer

Interesse in deze vacacture?

Geen bestand gekozen

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons