De ultieme bostuin Garderen

Een natuurlijke bostuin met zijn charmes. Hoge bomen, een pad van houten snippers, knusse hoekjes en een orkest aan vogels. Deze tuin heeft het allemaal.

In het hart van de natuur. Eenheid, rust en natuur, de kernwoorden van deze sfeervolle bostuin. Rijkelijk omgeven door hoge bomen, een pad van houtsnippers, kleurrijke rhododendrons en een fijn gazon. 

Ervaar de ultieme rust wanneer je de foto's bekijkt van dit project. Een natuurlijk geheel waarbij alles groeit en bloeit zoals de natuur dat doet. Niet teveel mee bemoeien, niet alles opruimen maar zijn gang laten gaan. Kous Hoveniers komt hier vijf keer per jaar om het onderhoud te verrichten, om de natuur te helpen waar nodig. 

Leuke weetjes:

Het kunstwerk in de roze tinten en het roze bankje komen van een oude BBQ, super tof om te zien dat spullen zo goed gerecycled kunnen worden. Geschilderd in de kleuren van de rhodo's! 

Een stukje geschiedenis van het houten snipperpad: „jaren geleden, toen er nog geen huizen gebouwd waren, stonden er bordjes met: „stilte“. Nu bestaat dit pad nog steeds maar staan er royale villa's gebouwd. Toch altijd bijzonder om te horen wat de geschiedenis is van een woonplek. Het stukje rust is nog altijd bewaard gebleven in deze omgeving. „

Vergelijkbare projecten

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons