Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in en de rest van Nederland.

Hovenier in e.o.

Met enige regelmaat ziet u in tuinmannen en hoveniers aan het werk. Ze snoeien bomen, knippen struiken of ontwikkelen een nieuw ontwerp. Misschien overweegt u zelf een helpende, groene hand in te schakelen. Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers biedt u in verschillende, relevante diensten aan, waaronder: tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg. Schakel ons hoveniersbedrijf uit de regio vandaag nog in!

Tuinontwerp in

Soms komt het voor dat u in aan een nieuw tuinontwerp toe bent. U bent net verhuisd of u wilt gewoon iets nieuws. De tuinarchitecten in de omgeving weten precies hoe zij uw tuin in het beste kunnen vormgeven. In samenspraak met u ontwikkelen zij een mooi plan, die vervolgens uitgevoerd kan worden. Globaal gezien gaan de tuinarchitecten hierbij als volgt aan het werk: Onze tuinarchitect komt in de situatie bekijken. Samen met onze architect gaat u brainstormen over het ontwerp. De architect maakt een ontwerp, meestal met een 3D-visualisatie. Onze hovenier/tuinman gaat in met uw tuin aan de slag.

Tuinaanleg in

Er ligt een goed doordacht tuinontwerp op tafel. Deze wilt u natuurlijk snel werkelijkheid laten worden. Voor de tuinaanleg schakelt u daarom het liefst een hovenier of tuinman in in. Deze vakspecialist doet er namelijk alles aan om aan uw ideaalbeeld te voldoen. Hierbij vormen zorg en nauwkeurigheid belangrijke kernwoorden. Zo worden de buren netjes op de hoogte gesteld, nog voordat onze hoveniers met uw tuinaanleg in gaan beginnen. Wel zo netjes.

Tuinonderhoud in

Iedere tuin - ongeacht het ontwerp - heeft de nodige verzorging nodig. Anders gaan planten verwilderen en krijgt onkruid de overhand. Om dat te voorkomen kunt u in voor het tuinonderhoud hoveniersbedrijf Kous Hoveniers inschakelen. Dit kan eenmalig, maar in veel gevallen wordt er voor periodiek onderhoud een abonnement afgesloten. U hoeft dan niet meer om te kijken naar het gazon, plantontwikkeling, lijnvorming en boomverzorging.

Hovenier in voor luxe tuinen

Wanneer u op zoek bent naar een exclusieve hovenier voor luxe tuinen in , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als gerenommeerd hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van weelderige buitenruimtes die uw dromen overtreffen. Van adembenemende bloemenperken tot aan majestueuze bomen en prachtige vijvers, wij weten als geen ander hoe we uw tuin kunnen omtoveren tot een weelderig en luxueus paradijs.

Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van exclusieve buitenruimtes die volledig op maat gemaakt zijn. Met oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor stijl, creëren wij een buitenruimte die niet alleen mooi is, maar ook volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een klassieke Engelse tuin of juist een modern en strak ontwerp, bij ons bent u aan het juiste adres.

Als hovenier voor luxe tuinen in werken wij uitsluitend met de beste materialen en planten om uw tuin tot in de kleinste details te perfectioneren. Onze vakmensen hebben oog voor detail en zijn gepassioneerd over hun vak. Wij nemen de tijd om uw wensen en ideeën te bespreken en zetten ons volledig in om uw droomtuin te realiseren.

Nu in een hovenier inschakelen?

Druk, druk en nog eens druk. De meeste gezinnen moeten ontzettend veel ballen in de lucht houden: gezin, werk, sociale contacten. Dan schiet het onderhoud van de tuin er wel eens bij in. Of u kiest bewust voor een professional, omdat het u aan kennis ontbreekt. Wat de reden ook is, hoveniersbedrijf Kous Hoveniers staat graag in voor u klaar. Bel gerust naar of vul hieronder het contactformulier in. Wat kan onze hovenier of tuinman voor uw tuin in betekenen?

Zoekt u toch een hovenier buiten ?

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld,  Bilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

Werknemer

Zullen we kennismaken?

Dat is het cijfer wat onze klanten ons geven, en daar zijn wij erg blij mee!

Volg ons