Tuinontwerp

U bent van voornemens om uw tuin aan te passen? Aan goede en stijlvolle tuinen ligt een weloverwogen tuinontwerp ten grondslag. De kunst die onze tuinarchitect meester is. Heeft u zelf al ideeën over de invulling? Heeft u een bepaalde voorkeur of wens? In nauwe samenspraak met u als klant werken we aan uw nieuwe tuin. 

Inventarisatie

Na uw aanvraag komen we ter voorbereiding bij u langs om de gehele situatie te bekijken: ligging ten opzichte van de zon, de omgeving, de te handhaven elementen en de totale oppervlakte. Tevens nemen we dan uw wensen met u door. We willen een tuin creëeren die past bij uw huis, de omgeving en uiteraard bij u. Daarom volgt er een korte inventarisatie brainstorm: waar wilt u uw terras(sen) en welke tuinstijl spreekt u aan? Aan de hand van uw wensen en voorkeuren (knip alvast mooie plaatjes uit) gaan wij aan de slag met uw tuinontwerp.

 Waar wilt u uw terras en welke tuinstijl spreekt u aan? Kous Hoveniers realiseert exclusieve en stijlvolle tuinontwerpen.

Tuinontwerp

Nadat wij een duidelijk beeld hebben van uw wensen gaan wij aan de slag met het tuinontwerp. Onze tuinontwerpen worden digitaal vervaardigd; dit is handig als er later nog iets moet worden aangepast. Nadat het ontwerp klaar is wordt u uitgenodigd om het resultaat te bekijken. Desgewenst kunnen wij een levensechte 3D-visualisatie realiseren. Uiteraard wordt het ontwerp desgewenst compleet afgeleverd met verlichtings- en beregeningsplan.

De tuinaanleg

Aan de hand van het gemaakt tuinontwerp gaan onze hoveniers aan de slag met het de aanleg. Het ontwerp dient hierbij als leidraad.

BEL MIJ TERUGNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze inspirerende projecten en praktische tuintips? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Wilhelm marketing