Tuinonderhoud

Om de juiste conditie te behouden, vraagt een tuin periodiek om juiste verzorging. Met alleen tuinaanleg bent u er niet. De onderhoudsteams van Kous Hoveniers letten op de kleinste details bij het onderhoud van uw tuin.

Houd het tuinontwerp in stand

Een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud is dat het oorspronkelijke tuinontwerp juist in stand gehouden wordt. De lijnvorming mag niet vergroeien of verdwijnen en de hagen en het gazon moeten strak gehouden worden. Tuinen ontwikkelen zich pas goed bij professioneel tuinonderhoud door een goede tuinman.

 Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en geeft u veel buitenplezier.

Professioneel tuinonderhoud

Tijdens het periodieke tuinonderhoud letten we op tal van zaken: houdt het gazon zijn juiste structuur, ontwikkelen de planten zich goed en zijn ze goed? Vragen ze om extra meststoffen of bodemverbetering? Met professioneel tuinonderhoud garanderen wij jarenlang tuinplezier.

Ook professionele snoei is van groot belang om de beplantingen in goede conditie te houden.

Belangrijk: bodemverbetering en mestbeleid

De grondhuishouding en bodemtoestand is erg belangrijk voor een tuin. Planten hebben verschillende wensen qua bodemvereisten en grondtoestand. Bij het tuinonderhoud letten de hoveniers van Kous erop dat de juiste plantgroepen de juiste bijpassende behandeling krijgen qua meststoffen. Ook de bemesting van een gazon is een kunst apart. MET EEN GOED MESTBELEID STAAT OF VALT HET WELZIJN VAN UW TUIN. Onze hoveniers weten de verschillende meststoffen goed toe te passen op de juiste plek en op het juiste tijdstip.

BEL MIJ TERUGNIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze inspirerende projecten en praktische tuintips? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Wilhelm marketing